Blog

Winnaar Gold Award

YoNiRo Nails heeft met een 9.8 de meeste stemmen en de hoogste waardering van nagelsalons in de gemeente Peel en Maas binnen gehaald.

Op 13 juni 2023 zijn de gemeente- en provinciewinnaars feestelijk gehuldigd in een druk bezochte feestelijke setting in Utrecht. YoNiRoNails wist als beste nagelsalon uit de gemeente Peel en Maas uit de bus te komen en werd vierde van de provincie Limburg.

Er werd gejureerd op de volgende onderdelen:
*Algemene professionaliteit
*Veilig en verantwoord werken
*Ondernemerschap en innovatie
*Productkennis en creativiteit

Cursus AirBrush

In februari 2023 heeft Peggy Janssen met lof haar cursus ‘airbrush’ afgesloten.

Enkele dagen scholing met de producten van Magnetic zijn het gevolg dat deze techniek vanaf heden ook toegepast kan worden bij YoNiRo Nails.

Yessica Padberg van Magnetic gaf de cursus in Utrecht. “Met dit systeem kun je echt super veel verschillende en snelle nailart designs maken. Je sprayt met het Airnails pistool de verf eenvoudig op de nagel en je gebruikt hiervoor zelfklevende sjablonen om een patroon te krijgen, met een mooi effect”, zo vertelt Padberg.

De combinatie met Gelpolish, het kiezen van de juiste kleuren, het werken met de zelfklevende maskings/sjablonen en de vele tips en tricks zorgen dat AirBrush geheel tot z’n recht komt bij YoNiRo Nails.